Boss OC-3 Super Octave
-€ 5,00

Boss OC-3 Super Octave

Dik je sound maar aan met twee extra tones, één en twee octaven onder de originele noot. Elke tone heeft een aparte volumeregeling en wordt uitzonderlijk zuiver weergegeven. Dit allemaal met de Boss OC-3 Super Octave.

De OC-3 gaat verder waar de best-verkochte OC-2 ophield door gitaristen twee gloednieuwe octaaf effecten aan te bieden. Via de Polyphonic Octave modus, kan je octaven gebruiken wanneer je akkoorden speelt - een absolute primeur. Voeg aggressievere sounds toe via de Drive modus, wat een tikkeltje distortion toevoegt aan de octaaf klanken.

€ 134,00 € 139,00 - € 5,00
Inclusief belasting
 Leverbaar in 4-6 werkdagen
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-ZA besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De OC-3 is niet enkel voor gitaar, maar ook voor bas. Door het aansluiten van een basgitaar via de aparte Bass input, optimaliseert de OC-3 zichzelf automatisch aan het bereik van een basgitaar. Nu kunnen bassisten upgraden naar de stabiele octaaf klanken van de OC-3.

Maak je geen zorgen. Boss is er van bewust hoeveel gitaristen rekenen op de originele OC-2 sound. Juist daarom zit er in de OC-3 het klassieke "dual octave" effect, maar met meer stabiliteit. Dit geeft je de mogelijkheid om drie individuele sounds te mixen: de originele noot, een octaaf eronder en twee octaven eronder.

  • Regeling: Direct level, Octane 1 level, Control & Mode
  • Aansluitingen: 1x 6.3mm Gitaaringang, 1x 6.3mm Basgitaaringang, 1+1x 6.3mm Uitgangen & Adapter
  • Inclusief: 9v batterij
  • Afmeting (BxDxH): 70x125x55mm
  • Gewicht: 400-450 gram
  • Optie: Adapter (PSA230)

Datasheet

4957054083847

Je bent misschien ook geïnteresseerd in