Boss SD-1w Waza Craft Super OverDrive
-€ 6,00

Boss SD-1w Waza Craft Super OverDrive

De Waza Craft SD-1w Super OverDrive werd op gepassioneerde wijze ontworpen door de Japanse meester-ingenieurs van Boss. Het pedaal levert een hoogwaardige effectklank waar fans van karaktervolle gepersonaliseerde pedaalklanken weg van zullen zijn. De SD-1w werd ontworpen met een oor voor een uiterst verfijnde klank en voorziet de beroemde Boss-overdrive met volledig discrete analoge circuits. De Standard-modus zorgt voor de klassieke SD-1-klank, terwijl de Custom-modus een nieuw klankbereik en andere gain voorziet.

€ 143,00 € 149,00 - € 6,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

  • Special Edition Waza Craft-pedaal levert de ultieme Boss-klankervaring
  • Hoogwaardige klank gebaseerd op de legendarische SD-1 Super Overdrive
  • Nieuwe, herontworpen en volledig analoge discrete versterkercircuits
  • Standard- en Custom-sound modi
  • Uiterst responsief inzake snaardynamiek en volumeveranderingen
  • Boss-garantie van vijf jaar

Al van in het begin zijn de ingenieurs van Boss begaan met het opwekken van de beste gitaarklanken, en dat door gebruik te maken van de bijhorende en noodzakelijke technologie. Van old-school-analoge circuits tot hightech DSP. De gloednieuwe Waza Craft-reeks zet deze spirit en filosofie enthousiast voort. In Japan is 'Waza' een term die gebruikt wordt voor kunst en techniek. En deze special edition-pedalen dragen trots het Waza-symbool en vertegenwoordigen het allerbeste Boss-design en -vakmanschap. De Waza Craft-reeks geniet een finale klankkeuring, uitgevoerd door Boss in Japan, en staat garant voor een uitzonderlijke klank- en touch-response die geleverd wordt door zorgvuldig geselecteerde analoge componenten, verfijnde circuits en een nauwgezet oog én oor voor detail.

Datasheet

4957054506520
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in