Acus ONE-6T Akoestische gitaarversterker Black
-€ 178,00

Acus ONE-6T Akoestische gitaarversterker Black

De Acus ONE-6T in Black is een 3-kanaals Akoestisch instrument versterker met 130 Watt.

€ 679,00 € 857,00 - € 178,00
Inclusief belasting
 Leverbaar in 2-3 werkdagen
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Uit de One for strings Serie van Acus is dit de ONE-6T, een versterker voor akoestische instrumenten met de nadruk op staalsnarige- en nylonsnarige gitaren. Maar een ukulele, viool en mandoline klinken er ook geweldig over. Kenmerkend voor de Acus versterkers is de natuurlijke toon en dynamiek. One for strings amps hebben een minimalistisch design met custom speakers en hoogwaardige elektronica. Dit tezamen maakt de versterker in staat een harmonieuze klank te produceren. De uitvoering is Black, een houten kast die voorzien is van een zwarte coating die minder gevoelig is voor beschadigingen. 

Deze ONE-6T is een drie-kanaals versterker met vijf aansluitingen. De eerste twee kanalen hebben beide een gewone gitaaraansluiting en een XLR microfooningang. Twee instrumenten, twee microfoons of één gitaar met één microfoon kunnen dan worden gebruikt. Het derde kanaal is uitsluitend voor een akoestisch instrument met een standaard jackplug. Alle drie de kanalen hebben een onafhankelijke gain regeling waarmee je het inkomend signaal regelt. Er is een interne Phantomvoeding, deze kan worden ingeschakeld voor condensator microfoons. Ook is er een aansluiting voor een audio speler met aparte volumeregeling. Een opname maken is ook mogelijk, met de audio out kan je eenvoudig je optreden registreren op een externe recorder. Met de XLR gebalanceerde uitgang kan je deze amp zo door linken naar een PA-installatie. De zogeheten Bi-Amplifier verdeelt de 130 Watt in 90 Watt voor de woofer en 40 Watt voor de tweeter. Een elektronisch crossover zorgt voor de juiste verdeling van de frequenties. Een mooie nagalm in de vorm van een reverb ontbreekt niet. Hij is niet heel groot en gezien zijn vermogen niet zwaar, 10.5kg.

Versterkertype: 2-Way bi-amped
Vermogen: 130 Watt RMS
Speaker(s): 1x6" Acus Custom & Compressie tweeter
Aantal kanalen: Drie
Regelingen: 1. Gain, High, Mid, Low, EFF & Volume; 2. Gain, High, Mid, Low, EFF & Volume; 3. Gain, High, Mid, Low, EFF & Volume; Master volume, Effect Return, Stereo in & Stereo out
Schakelingen: On/off, Phantom (On/off) & Ground Lift
Aansluitingen: 3x6.3mm Gitaaringangen, 2xXLR Microfooningangen, 2xRCA Aux ingang, 2xRCA Aux uitgangen & 1xXLR Line uitgang
Effect(en): Reverb
Afmetingen (BxDxH): 285x290x345mm
Kleur: Black
Accessoires: Geen

Datasheet

600316155069
41 cm
48 cm
38 cm
12.50 kg

Je bent misschien ook geïnteresseerd in