Acus ONE-8 Akoestische gitaarversterker Black
-€ 222,00

Acus ONE-8 Akoestische gitaarversterker Black

De Acus ONE-8 in Black is een 4-kanaals Akoestisch instrument versterker met 200 Watt.

€ 865,00 € 1.087,00 - € 222,00
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Uit de One for strings Serie van Acus is dit de ONE-8, de krachtigste uit deze serie. Het is een versterker voor akoestische instrumenten met de nadruk op staalsnarige- en nylonsnarige gitaren. Maar een ukulele, viool en mandoline klinken er ook geweldig over. Kenmerkend voor de Acus versterkers is de natuurlijke toon en dynamiek. One for strings amps hebben een minimalistisch design met custom speakers en hoogwaardige elektronica. Dit tezamen maakt de versterker in staat een harmonieuze klank te produceren. De uitvoering is Black, een houten kast die voorzien is van een zwarte coating die minder gevoelig is voor beschadigingen. 

Deze ONE-8 is een vier-kanaals versterker met vijf aansluitingen. De eerste twee kanalen hebben beide een gewone gitaaraansluiting en een XLR microfooningang. Twee instrumenten, twee microfoons of één gitaar met één microfoon kunnen dan worden gebruikt. Het derde kanaal is uitsluitend voor een akoestisch instrument met een standaard jackplug. Als laatste het vierde kanaal is een uitgebreid audio kanaal met toonregeling. Alle vier de kanalen hebben een onafhankelijke gain regeling met LED indicatie waarmee je het inkomend signaal regelt. De LED geeft aan of het signaal te hard binnen komt. Er is een interne Phantomvoeding, deze kan worden ingeschakeld voor condensator microfoons. Een opname maken is ook mogelijk, met de audio out kan je eenvoudig je optreden registreren op een externe recorder. Met de 6.3mm of XLR gebalanceerde uitgangen kan je deze amp zo door linken naar een PA-installatie. De zogeheten Bi-Amplifier verdeelt de 200 Watt in 150 Watt voor de woofer en 50 Watt voor de tweeter. Een elektronisch crossover zorgt voor de juiste verdeling van de frequenties. Een DSP effectprocessor zorgt voor acht bruikbare effecten die met de resonance knop te controleren is. Geen effecten nodig? Een klein schakelaartje zorgt dat alle effecten worden uitgezet. Zijn gewicht is 13kg.

Versterkertype: 2-Way bi-amped
Vermogen: 200 Watt RMS
Speaker(s): 1x8" Acus Custom & Compressie tweeter
Aantal kanalen: Vier
Regelingen: 1. Gain, High, Mid, Low, EFF & Volume; 2. Gain, High, Mid, Low, EFF & Volume; 3. Gain, High, Mid, Low, EFF & Volume; 4. Stereo in, High, Low, Stereo out; Master volume, Effect Return, Volume line out, Hoofdtelefoon volume & Resonance
Schakelingen: On/off, Phantom (On/off), Effects (On/off) & Ground Lift
Aansluitingen: 3x6.3mm Gitaaringangen, 2xXLR Microfooningangen, 2xRCA Aux ingang, 2xRCA Aux uitgangen, 1x6.3mm Line ingang, 1x6.3mm Hoofdtelefoon & 1xXLR Line uitgang
Effect(en): 8x Digitaal (DSP)
Afmetingen (BxDxH): 275x315x375mm
Kleur: Black
Accessoires: Geen

Datasheet

600316154888
44 cm
52 cm
38 cm
14.60 kg
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in