AER Alpha Acoustic Guitar Combo
-€ 84,90

AER Alpha Acoustic Guitar Combo

De AER Alpha is een één-kanaals versterker met twee aansluitingen van 40 Watt. Made in Germany!

€ 849,00 € 933,90 - € 84,90
Inclusief belasting
 Op voorraad
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-VR besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

Het Duitse merk AER staat al jaren aan de top als het gaat om het uit versterken van akoestische instrumenten en met name de western- en klassieke. Maar een ukulele, viool en mandoline zijn ook van harte welkom bij AER. De kracht van dit merk is hun natuurlijke en eerlijke sound, geen onnodige kleuring of tooncorrecties.

De Alpha is hun instap model, een één-kanaals versterker met twee aansluitingen. Maar omdat de twee ingangen een eigen gain-regeling hebben, kan je toch twee instrumenten of één instrument en een microfoon tegelijk gebruiken. De toonregeling en effecten zijn niet individueel. De eerste aansluiting heeft een gecombineerde XLR/6.3mm ingang en met de schakelaar selecteer je microfoon of instrument. De andere ingang is voor een 6.3mm steekplug en ook hier kan je met een schakelaartje en gain het ingang signaal bepalen. Een rode LED geeft wanneer het signaal te hard binnen komt. Met een mini switch kan je dit kanaal een kleuring geven. Deze 40 Watt sterke versterker maakt gebruik van een 8" Twin-cone speaker. Een mooie digitale reverb zorgt voor een natuurlijk klinkende galm. Hij is niet groot en weegt slechts 6.2kg. De kast is gemaakt van 12mm berken multiplex en behandeld met een zwarte gestructureerde finish. Om hem te beschermen tijdens transport heeft AER aan hoes/draagtas gedacht.

Versterkertype: Transistor
Vermogen: 40 Watt RMS
Speaker(s): 1x8" Twin-cone
Aantal kanalen: Een
Regelingen: 2x Gain, Bass, Middle, Treble, EFX Level en Master volume
Schakelingen: On/off, Line/Mic (Input 1), High/Low (Input 2) & Colour
Aansluitingen: 1xXLR/6.3mm Ingang, 1x6.3mm Ingang, 1x6.3mm Line out, 1x6.3mmTuner, 1x6.3mm Hoofdtelefoon, 1x6.3mm Footswitch, 2x6.3mm Effectloop & XLR Line uitgang
Effect(en): Reverb
Afmetingen (BxDxH): 265x235x260mm
Kleur: Zwart
Accessoires: Draagtas/hoes

Datasheet

4260612093586
35 cm
35 cm
35 cm
8 kg
1 Item

Je bent misschien ook geïnteresseerd in