Orange Amps Crush 35RT Combo Gitaarversterker
-€ 47,00

Orange Amps Crush 35RT Combo Gitaarversterker

De Orange Crush 35RT is een analoge 35 Watt gitaarversterker in combo formaat met 10-Inch speaker en Orange vinyl bekleding.

€ 289,00 € 336,00 - € 47,00
Inclusief belasting
 In bestelling
 

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratie en verzending. Wij vragen u niet om reviews te geven of om op nieuwsbrieven te abonneren.

 

DI-ZA besteld, volgende werkdag in huis! Gratis levering binnen Nederland voor orders boven de € 75

 

Retouren binnen 30 dagen.

Omschrijving

De Crush 35RT is een gitaarversterker met een volledig analoog signaal, geen modelling technologie die je signaal manipuleert. Hierdoor blijft het natuurlijke reactievermogen van je gitaar behouden. Deze Crush 35RT heeft een effectieve 3-Bands equalizer die zowel een ronde vintage sound als scooped moderne klanken in zich heeft. Een twee kanaals amp, schakelbaar tussen Clean en Dirty. Het Clean kanaal klinkt erg authentiek met voldoende sprankelend hoog. Met iets meer volume gaat deze amp meer bluesy/crunch klinken. De Dirty channel laat de karakters van de Rockerverb naar boven komen, een breed dynamisch bereik van vier gain stadia. Zelfs een stevige een ulta high gain metal distortion is zonder toevoeging van een extern effect mogelijk. Gitaristen die toch verkocht zijn aan hun effecten heeft Orange een Buffered Effectsl Loop aan de Crush 35RT toegevoegd, deze lage impedantie loop maakt het mogelijk om meerdere effecten aan te sluiten zonder dat het de toon beïnvloed. De hoofdtelefoonaansluiting is voorzien van een Cabinet Simulation, bij het gebruik van een hoofdtelefoon klinkt het alsof je over een Orange 4×12″ cabinet speelt. Je kan deze aansluiting ook gebruiken als connectie naar een mixer/recording console voor een authentieke Orange. Twee moderne snufjes zijn de Reverb, die gebaseerd is op een klassieke verengalm. En een prettig werkende chromatisch stemapparaat mag tegenwoordig ook niet meer ontbreken.

Versterkertype: Transistor (Solid-State)
Vermogen: 35 Watt RMS
Speaker(s): 1x10”, Custom Voice Of The World
Aantal kanalen: Twee
Regelingen: 1. Volume; 2. Volume & Gain; Bass, Middle, Treble & Reverb
Schakelingen: On/off, Channel (Clean/Dirty), Tuner (On/Off)
Aansluitingen: 6.3mm Gitaaringang, 6.3mm Hoofdtelefoon, 3.5mm Aux-in, 6.3mm Footswitch & 2x6.3mm Effectloop
Effect(en): Reverb
Afmetingen (BxDxH) / Gewicht: 440x230x400mm / 11 kg.
Kleur: Orange
Accessoires: Geen

Datasheet

5060299174917

Je bent misschien ook geïnteresseerd in